Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2016 11:06 - "45 години стигат"
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 1849 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"45 ГОДИНИ СТИГАТ" - този лозунг издигнаха враговете на народа, които управляваха през посочения период, и които не се задоволяваха само с властта, която имаха. Те искаха да имат не само власт, но и собственост, искаха да станат капиталисти. А капиталист се става с капитал. Откъде да го вземат? Няма откъде, освен от народа, който с труд и лишения го създаде през въпросните тоталитарни години.

С единодушно съгласие престъпните политически сили започнаха варварска кражба и разпродажба на народната собственост. В духа на грубия материализъм, именно върху материята беше прехвърлена вината за бившия тоталитарен строй. Държавната /народна/ собственост беше обявена за порочна. Държавата /народът/ обявена за лош стопанин и стана обект на агресия. Любим на медиите и защитник на тази дивашка позиция е "големият, високообразован" /по собствената си оценка/ икономист В. К. Същата позиция защитава и "големият експерт-енергетик" /и той по собствената си оценка/ Ст. Г. Една продажна жена, в интерес на кариеристичните си амбиции, без никой да ни налага, затвори два блока, произвеждащи евтина енергия, за да се намали конкуренцията срещу скъпата енергия, договорирана от друг известен продажник. На антинародна позиция здраво стоеше и продажен министър, който за нула време, по команда от антибългарския цар, продаде на безценица БТК. Държавните /народни/ ЕРП-та бяха разпродадени на чужди компании, едната от които е държавна /ЧЕЗ/. Така печалбата, която извличат новите собственици отива в чужди държави. А за да е по-голяма печалбата, „грижовните“ собственици прилагат рекетьорски калкулации – достъп до разпределителна мрежа, достъп до електропреносна мрежа, пренос през разпределителната мрежа, пренос през електропреносната мрежа и балансиране на електроенергийната система за разпределение. С какво може да се съпостави този бандитизъм на българските управници: един бандит ми продава апартамента, без да ме пита. Новият собственик ми определя наема, към който прибавя – достъп до трапезарията, достъп до спалнята, достъп до кухнята, а защо не и достъп до тоалетната, и каквото още му хрумне. Има пълно право на това, защото е пълновластен господар, и е „добър, грижовен“, а не като мене „лош“ стопанин.

За съжаление, списъкът с разпродадените народни имоти е огромен, и доколкото знам стойността им надхвърля 130 милиарда долара. Като виновник за тази разпродажба се посочва собствеността, поради това, че е обща, безотговорна, комунистическа, тоталитарна, порочна.

ИСТИНАТА - материята не притежава морални ценности. Тя не може да бъде нито порочна, нито свята, качества каквито й приписват идеолозите на дивия капитализъм, установен в България. Носители на морални ценности са, не материални обекти, а духовни същества, каквито сме ние, хората. Хората могат да бъдат морални или неморални, властта може да бъде морална или неморална, а не собствеността. Властта, натоварена да управлява държавата /народа/ може да бъде лош стопанин, а не самата държава, т.е. народът.

Характеристиката на тази престъпна атеистична власт е посочена на много места в Библията, едно от които е в книгата на Исая:

"...делата им са зли дела и насилието е в ръцете им. Нозете им тичат към греха и бързат да проливат невинна кръв; мислите им са мисли нечестиви; опустошение и разорение има в пътищата им. Те не знаят пътя на мира и няма правосъдие в стъпките им. ...Затова правосъдието отстъпи назад и правдата стои далеч; защото истината падна на площада, и честността не може да влезе. Да! Истината я няма и който бяга от злото, става плячка." /Исая 59:6,7,14,15/.

„Свободата“, с която ни дариха, и на която се „радваме“ през изминалите 25 години, се характеризира със зли дела, насилие, опустошение, разорение, липса на здравеопазване, образование и възпитание, липса и на правосъдие за ограбения и обеднял народ. И като се вземе предвид тоталното зомбиране на младото поколение  с лъжите за „злокобните  45 комунистически години“, можем да сме сигурни - „отникъде взорът надежда не види“!   

Георги Крумов. 



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Само споменът за германския лозунг от Първата Светонна Война -
02.03.2016 13:22
"Год, щраф Енгланд", и , по-точно, как Бог ги послуша, ме възпира от подобно проклятие.
цитирай
2. 1997 - Отвързана уста, завързани ръце
02.03.2016 13:53
Мисля за добро към "престъпните политически сили започнаха варварска кражба и разпродажба на народната собственост" да бъде добавено след престъпните политически сили и "под диктовката и с участието на външни сили, представящи се за критерий за демократичност" и т.н.
Каквото и да си приказваш, ако решиш да направиш нещо, неминуемо трябва да бъде одобрено от същите "престъпните политически сили и външни сили, представящи се за критерий за демократичност "
цитирай
3. bumerang - Това е цитат от следващия Ви постинг
30.09.2017 11:17
"В резултат от „научната“ еволюционна идеология, господствала в миналото и до днес, умовете на цялото бивше общество са поразени в духовно отношение. Това поражение се изразява в негативно отношение към реалността – глупавата маймунска еволюционна идеология се счита за стойностна и научна, "

А въпроса ми е "кой направи това?" Когато веднъж прогониш вярата в Бог от домовете, от семействата, от умовете, после връщането му е трудно. Почти невъзможно. Да, 45 години ни бяха предостатъчни. Сега живеем последствията от тях.
цитирай
4. novaposoka - Отгвор на въпроса от bumerang.
18.04.2020 17:40
Извинете за късния отговор! Но искам да попитам: нима Вие не знаете, кой направи това. Възможно е. В ефирното пространство непрекъснато се говори за "тоталитарния" комунизъм. Вероятно Вие сте на това наложено мнение! Моето е друго. Комунизмът е съвършен икономически строй, който не можеше да бъде построен от общество, в което е наложена антиненавистническата еволюционна идеология. Според тази идеология ние трябваше да унищожим една част от населението, за да заживее друга. Нима това е морално. Какви бяха тези, които измъчваха и избиваха хора в лагери и затвори - комунисти или православни "християни"? Те се обявиха за комунисти, а се отнасяха с ближния си като с враг. Нали това беше призивът на атеистите - инищожаване на народните врагове. Идеологията беше противник на Бога, действията на "комунистите" също. Да, 45 години стигат, но не комунистически, а атеистични. Днес годините станаха 70, но ние не казваме, че са много, защото не виждаме, че еволюционната идеология продължи да вилнене. Точно тази идеология провали Великата френска революция, провали Хитлер и варварски унищожи материалните придобивки по времето на социализма, обявявайки ги за порочни. Порочни бяха хората, възприели "научния" атеизъм, а не материалните постижения!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 180791
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930