Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2014 13:00 - .Мили сънародници
Автор: gabar4eto Категория: Хоби   
Прочетен: 1734 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Искам да изразя възмущението си от някои хорица , казвам хорица- защото за мене те са това , малки, жалки .Как може да се пише така за тези прекрасни деца Ибрахим и Хасан-само за това че дето са Ибрахим и Хасан -не може ли да говорят български.някои прави ли разлика от недъг които е даден от Всевишният -заекването и притеснението от това  че не може да изкаже думичката на един път.Как може да се насажда омраза и злоба и ненавист.Мили сънародници -бъдете патриоти не патриотчета , бъдете родолюбци не родолюбчета, бъдете човеци а не човечета.Май не е виновно ДПС за насаждане на омраза-тук чета писаниците на някои елементи , които са не значими и поради тази причина ще колят , бесят , ще изтръгват.Ми кажете ни къде да отидем като нашата родина е България .Не ни щете- тук защото сме Хасан Ибрахим Нури -нашите предци са тук и са давали мило и драго за България -давали са животите си , имуществото си -макар че са Мехед, Абди или таи нататък.Кажете ни къде да отидем след като не ни искате в България.Някои цитират Левски-но Апостола не се е борил за това той се е борил за съвсем друго.Не посягайте на децата , защото с това което правите сами насаждате за дълго време напред-Омраза, Ненавист, злоба.Защото тези които правят това ,ако стане нещо-Бог да пази разбира се, те ще са първите човечета които ще се изнесат от България .Те не милеят за Отечеството ни, а за парите им, и за колите им, и за властта.Моля ви, моля ви пазете децата ни.



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blackpredator - Прав си Габърче!
20.11.2014 14:11
Децата са прекрасни! Прекрасни българчета, защото живеят и произхождат от България. Ако живееха у Мексико, щяха да бъдат мексиканци.
Великолепно е семейството, щото не само родило...

Няма злоба и ненавист. Напротив!
Не давай менталите клошари за пример.
Много са бедните в БГ, но даже и в град като моя, клошарите се броят на пръсти.

Живея и работя в смесени райони. Тук нещата не са като у Фейсбук.
Хората си тежат на мястото.
Имам много приятели турци. Включително семейни.
Но в моя сегмент от относително интелигентни връзки, всички турци, до един, въпреки приятелството, доказано и на което вярвам, казват "нашите и вашите".
Нещо, което от нито един българин в това смесено общество не съм чул.

Дано да нямаш модерация.
Това е от типа "нашите и вашите"
цитирай
2. hel - Жалко, ако е вярно това! Близнаците ...
20.11.2014 23:47
Жалко, ако е вярно това! Близнаците са прекрасни, не съм ги слушала как приказват, но се представиха чудесно. Талантливи деца растат в България!
Имах съседи, които бяха дошли от странджанския край - прекрасни хора. Един познат строителен инженер (сега пенсионер) казва - най-добрите работници бяха от турски произход. Около мен няма лошо настроени хора. България е една за всички - наша Родина и е ужасно да не се разбираме и уважаваме.
Поздрав!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gabar4eto
Категория: Поезия
Прочетен: 1786150
Постинги: 707
Коментари: 1465
Гласове: 33206
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930