Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2017 19:45 - Модераторите от Блог.БГ направиха мощна свирка на премиера-мутра
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 5687 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 23.07.2017 20:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скоро ще станат ДЕВЕТ години, откакто пиша в Блог.БГ и ЗА ПЪРВИ ПЪТ ми се случи да ми изтрият пост, при това буквално СЕКУНДИ след като беше постнат. Поста разкриваше поредното мощно престъпление на премиера-мутра. ТИМ-аджии (истинските съдържатели на сайта) вие не сте по-силни от ядрената и политико-енерГЕПИйната мафия, за да си въобразявате, че ще ме спрете! Идва денят, в който ще поемете солидарна отговорност за гаврата с българския народ!

ЕТО и 90% от основния текст на изтрития пост:

Мутрата предпочита ЧЕП-ове пред пишки

Вчера (22/07/2017г.) организираната престъпност тероризираща територията пусна извънреден епизод във възхвала на мутрата-премиер. Съгласно нарочно и извънредно (в почивен ден!!!) съобщение на Министерството на енерГЕПИката той лично се бил разпоредил да бъде отстранен от длжност някой си Пишко Караджов. Но нека видим и официалното съобщение:

Пешко Караджов е освободен от АЕЦ "Козлодуй"

22.07.2017

Във връзка с разпространен видео материал премиерът Бойко Борисов разпореди на министъра на енергетиката Теменужка Петкова да извърши проверка по случая с непристойно поведение на служител на АЕЦ "Козлодуй". В рамките на вчерашния ден случаят бе проверен и след докладване на премиера, бе взето решение за отстраняване на г-н Пешко Караджов от поста началник на отдел "Физическа защита" в атомната централа. До това решение се стигна заради проявено от него неприемливо поведение към служител на МВР в град Козлодуй.

 

За отвратително грозната случка своевременно и надлежно, с приложено видео, ви информирах и показах ден по-рано в "Нищожното лице на "сигурността" в АЕЦ "Козлодуй"".

Всичко би било прекрасно, ако мутрата-премиер постъпваше така винаги, а още по-добре ако системата работеше сама, така че да не се налага да се свети името му, а самозабравили се бабаити, като Пишко, да си получават заслуженото по канален реди, своевременно и без излишен шум.

На фона на отношението и поведението на мутрата спрямо Пишко ще ви припомня отношението и поведението му спрямо ЧЕП Владимир Уручев, който също е бивш служител на АЕЦ "Козлодуй". Но преди това да напомня, че ЧЕП означава Член на Европейския Парламент.

Да, преди Уручев да стане ЧЕП той беше директор на блокове от 1 до 4 в АЕЦ-а, последните два от които бяха окончателно и безвъзвратно спряни на 31-ви декември 2006-та г. Сигурно много малко хора от вас си спомнят, че групировката ГЕРБ е учредена официално на 3-ти декември 2006-та г., със скъпо струващо шоу, проведено в НДК. Разликата между двете дати е 28 дни.

А спомняте ли си, че през последните години преди спирането на блокове 3 и 4 на АЕЦ "Козлодуй" бяха "усвоени" едни $ 300 милиона, за тяхното "спасяване" и продължаващата им експлоатация? Нищо не беше спасено! Нито един ЦЕНТ от тези ТРИСТА МИЛИОНА щатски долара не се върна. Никой не се поинтересува, за какво всъщност и къде точно са потънали тези пари? Почвате ли да стопляте на къде са потекли голяма част от тях?

Ако още се колебаете ще ви помогна. На 1-ви януари 2007-ма г. България става член на ЕС. На 20-ти май 2007-ма г. у нас се провеждат междинни избори за ЧЕП-овеи и изведнъж доскорошния директор Уручев става ЧЕП. От тогава и до днес, вече ТРЕТИ мандат той неизменно грее скъпия стол. Но това не е единственото достойнство на този ЧЕП.

По времето на кабинета Мутра1 той и цялата групировка мощно препикаха Конституцията на България, където ясно е казано:

 

Чл. 68.

(1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.

Останалата част от хронологията на престъплението можете де си припомните от детайлното му представяне от преди ПЕТ години в "ГЕРБ-ерски ЧЕП тъпче Конституцията и законите".

Казано накратко, ЧЕП Уручев беше инсталиран в Съвета на директорите на АЕЦ "Козлодуй", а също така и в Управителния съвет на Държавно предприятие "Радиоактивни отпадъци" (ДП"РАО"), в нарушение на Конституцията и всички свързани закони.

И понеже сега, в случая с Пишко, мутрата се позовава на видео заснето от полицай, без лица и имена, щи ви припомня, какво направих аз тогава, по време на престъплението на ЧЕП Уручев.

На 5-ти април 2013-та г. по БНР директно посочих и поисках да бъда отстранен и разследван ЧЕП Уручев, в кратко интервю дадено от мен по телефона. Записа от сайта на радиото е наличен ТУК.

Няколко дни по-късно, на 22-ри април 2013-та г., в пряк ефир, от предаването "Лице в Лице" по бТВ, пак директно призовах ЧЕП-а да бъде незабавно отстранен и разследван, за троен конфликт на интереси. Записът на предаването все още е налично ТУК.

Но това далеч не е всичко! Още преди това, през септември 2012-та г. бях сезирал надлежно и напълно законно Кописията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. Спомняте ли си тефтерчетата на Филип Златанов, които по-късно бяха "изгубени"? За същата комисия става въпрос и Златанов все още беше неин председател.

След СЕДЕМ месечно бавене на разследването най-накрая комисията излезе със становище, че ЧЕП Уручев не бил в конфликт на интереси, защото длъжността ЧЕП не била публична!!!

image


Снимката е от страница, от "изчезналите" тефтерчета на Филип Златанов.

Георги Котев


Тагове:   блог,   мутра,   БГ,   Тим,   модерация,   свирка,


Гласувай:
7



1. tikoev - Пак добре, че не са те баннали! Тр...
23.07.2017 20:06
Пак добре, че не са те баннали! Трябваше досега да си разбрал, че който плаща медиите той поръчва музиката! Жалко за изгубените години! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842400
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031